Vragen?

06-48777785

Met aandacht voor bewegen is veerkracht een feit

Welkom bij Fytal Fysiotherapie

  • fysiotherapie
  • Medical taping
  • Sportmassage
  • Bewegingstherapie

Contact Gegevens

Binnenhof 13, 4871 BR Etten-Leur

06-48777785

Privacy Policy
Samen leren bewegen

Hoe werk ik?

Als fysiotherapeut wil ik je laten ervaren dat het niet veel moeite kost om beter te bewegen. Je kunt al veel bereiken door kleine aanpassingen te maken in je dagelijkse bezigheden en meer aandacht te hebben bij wat je doet. Hierdoor krijg je meer ruimte bij bewegen en dat zorgt voor veerkracht in het leven.

Mijn hart ligt in de fysiotherapie bij de somatische kant. Lijf en geest zijn één, ik zie het niet los van elkaar. Ik werk met technieken vanuit de mobilizing awareness®. Bij deze behandeltechniek ga je met aandacht bewegen, je laat je hersenen werken om zo een optimaal beweegpatronen te creëren. Als therapeut vind ik het mooi om samen te ontdekken en te onderzoeken wat het lichaam nodig heeft.


Tijd en aandacht

Kunnen bewegen is gelukkig zijn

In juli 2017 ben ik gestart met mijn praktijk Fytal Fysiotherapie aan het binnenhof 13 te Etten-Leur. De reden dat ik voor mijzelf ben gestart is dat ik nu de vrijheid heb om fysiotherapie te beoefenen zoals ik graag zelf behandeld zou willen worden. Met oprechte interesse in de mens. Ik heb bewust gekozen voor een contractvrije praktijk. Met de aangeboden contracten geven de zorgverzekeraars mij namelijk niet de vergoedingen en de ruimte om de kwaliteit te leveren die ik voor ogen heb. Dit betekent dat ik als therapeut voor jou werk en niet voor de verzekeraar.
Wat betekent contractvrij voor jou? Je betaalt een behandeling gelijk bij mij. Via de mail ontvang je een factuur, die je kunt insturen naar je verzekeraar. Bij een aanvullende verzekering krijg je ongeveer 70% terug, maar heb je een restitutie verzekering, dan ontvang je in bijna alle gevallen (behalve CZ) 100% terug.

In mijn praktijk kan je terecht voor fysiotherapie vanuit de holistische benadering, medical taping, sportmassage, medische training en bewegingseducatie. Daarnaast ben ik in opleiding voor oedeem fysiotherapie.

Behandeling Prijs
Individuele zitting reguliere fysiotherapie €33,-
Individuele zitting reguliere fysiotherapie met toeslag voor behandeling aan huis €41,-
Screening fysiotherapie €20,-
Intake en onderzoek fysiotherapie na screening €32,-
Screening en intake en onderzoek fysiotherapie €40,-
Intake en onderzoek fysiotherapie na verwijzing €40,-
Intake en onderzoek fysiotherapie na verwijzing met toeslag voor behandeling aan huis €46,-
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek €20,-
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek met toeslag voor behandeling aan huis €29,-
Groepszitting specifieke behandeling 4 personen €32,- (8 PP)
Specialisaties
Sportmassage €30,-
Medisch taping €15,-
Bewegingstherapie Mobilizing Awareness® €45,-
Medisch trainingstherapie €45,-
Wanneer u toch verhinderd bent kunt u 24 uur van te voren de afspraak verzetten. Is dit binnen 24 uur moet ik de afspraak berekenen

Wie is Chantal van Ginneken

Rebecca Kamphuis

Ik ben Chantal van Ginneken, fysiotherapeut. Voorheen heb ik 10 jaar gewerkt als medisch trainer en fitnesstrainer bij een sportcentrum. In die periode ben ik studie fysiotherapie gestart om meer verdieping te krijgen bij bewegen. Ik help je graag bij:
- weer beter kunnen bewegen
- afkomen van (langdurige) klachten
- bewegen met meer aandacht
- beter kunnen omgaan met stress
- inzicht krijgen in je eigen klacht(en)
- meer ruimte krijgen in je eigen lichaam

Als fysiotherapeut wil ik je laten ervaren dat het niet veel moeite kost om beter te bewegen. Je kunt al veel bereiken door kleine aanpassingen te maken in je dagelijkse bezigheden en meer aandacht te hebben bij wat je doet. Hierdoor krijg je meer ruimte bij bewegen en dat zorgt voor veerkracht in het leven.